Duurzame keuzes

Duurzame keuzes

Door onze conceptmatige manier van bouwen en integrale aanpak zijn wij in staat risico’s te managen waardoor verrassingen op de bouwplaats voorkomen worden. Alleen sturen op de laagste aanschafprijs is niet meer van deze tijd. Daarom ontvangt u al in een vroegtijdig stadium een overzicht van zowel de realisatie- als exploitatiekosten. Zo kunt u de juiste duurzame keuzes maken. Door bewust te investeren in passende maatregelen houdt u de onderhouds- en energielasten zo laag mogelijk. En dat maakt onze gebouwen tot aantrekkelijke investeringsprojecten.

Martens-en-Van-Oord-

Uw wensen staan centraal

In een eerste gesprek brengen wij uw behoeften in kaart en kijken we welke factoren een grote rol spelen in uw bedrijfsvoering. Afhankelijk van uw wensen kijken we samen welk concept – beton, staal, hout of hybride – of welke totaaloplossing voor afbouw, onderhoud, renovatie of verbouwing het beste bij u past. Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? Met Grondmaps helpen we met gedegen onderzoek en data-analyses bij het vinden van een kavel.

Logo Hercuton

Hercuton

Bij Hercuton bouwen we bedrijfspanden op een conceptmatige manier in prefab beton. Vergelijk het maar met LEGO. Met onze zesduizend “LEGO-blokjes” realiseren wij vrijwel elke gewenste architectuur. Wij ontzorgen vanaf ontwerp tot en met sleutelklare oplevering en helpen klanten blijvend op voorsprong.

WoodyBuildingConcepts

Woody Building Concepts

Bij Woody Building Concepts werken we met een uniek houtbouwconcept. We realiseren duurzame houten bedrijfspanden in loft stijl met een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Dat doen we turn-key waarbij we opdrachtgevers vanaf het eerste ontwerp ontzorgen.

Logo Pvvt

Pvvt

Bij Pvvt verrassen we onze opdrachtgevers met een bijzondere afbouw, uniek interieur of geveloplossing. Dat doen we met vakmanschap en creativiteit. We geven gevraagd en ongevraagd advies en verzorgen het hele proces vanaf engineering tot en met realisatie.

Logo Ocmer

Ocmer

Ocmer behoort tot de top 10 turnkey bouwbedrijven in Polen. We realiseren op conceptmatige wijze hoogwaardige industriële bedrijfshuisvesting in staal, beton, hout of hybride vorm. We verzorgen het hele traject van ontwerp en vergunningsaanvraag tot en met de montage en oplevering.