Cluster Wonen3

Innoveren

Wij geloven in de nieuwe manier van bouwen waarbij de wens van de gebruiker altijd centraal staat. We bouwen en innoveren met het doel om onze klanten de beste oplossing te bieden. Een goede klantrelatie is hierbij ons uitgangspunt. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

JanssendeJong_Bouw

Janssen de Jong Bouw

Janssen de Jong Bouw gelooft in de nieuwe manier van bouwen. Hierbij staat de wens van de gebruiker altijd centraal. Niet voor niets is ons credo ‘Let’s build happiness’. We bouwen en innoveren vanuit de visie dat we samen met de klant de beste oplossing willen realiseren. Met een jarenlange ervaring in woningbouw is Janssen de Jong dé partner op het gebied van grondgebonden en gestapelde woningbouw. Janssen de Jong Bouw is gevestigd in Son en Breugel, ArnhemHengelo en Hardenberg.

JanssenDeJong_Onderhoudplus

Janssen de Jong OnderhoudPlus

Janssen de Jong OnderhoudPlus zorgt met haar activiteiten op het gebied van verbeteren, veiligstellen en verduurzamen voor toekomstbestendig vastgoed. Wij vinden persoonlijke aandacht voor huurders belangrijk. Daarom doen we er alles aan om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij werken met een glim­lach aan de glimlach van alle betrokkenen. Janssen de Jong OnderhoudPlus is gevestigd in Son en Breugel, Venlo, Hengelo, Barendrecht en Hardenberg.