Cluster Caribbean

Breed aanbod

Wij bieden onze klanten een breed scala aan diensten in het Caribische gebied. Zo zijn wij actief in wegenbouw, maritieme en civiele betonbouw, woning- en utiliteitsbouw, projectontwikkeling, de winning van grondstoffen en de productie van bouwmaterialen.

Cluster Caribbean

Samenwerking

Klanten profiteren van de brede kennis binnen het Cluster Caribbean. Onze bedrijven vullen elkaar namelijk optimaal aan in hun verschillende vakgebieden. Zij opereren als aparte sterke bedrijven, maar maken tevens gebruiken van elkaars kennis en ervaring om klanten optimaal te ontzorgen.

Stichting Signaal Sosial

Stichting Signaal Sosial

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in onze organisatie en onze bedrijfsprocessen. Zo steunen wij sinds 1998 Stichting Signaal Sosial. Deze stichting is actief op de Caribische eilanden en draagt bij aan het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen die hulp nodig hebben.

Benieuwd naar onze merken? U treft ze hieronder!

AlboAruba

Albo Aruba

Albo Aruba is een gerespecteerd en vooraanstaand bouwbedrijf. Met onze jarenlange ervaring realiseren wij de meest uiteenlopende bouwprojecten. Door intensieve samenwerking tussen de Arubaanse Wegenbouw Maatschappij en Albo Aruba zijn wij in staat onze opdrachtgevers totaaloplossingen te bieden.

AnguillaRoads_en_Construction

Anguilla Roads & Construction

Anguilla Roads & Construction is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van gebouwen, infrastructurele en waterbouwkundige projecten.

Brievengat_Betonindustrie

Betonindustrie Brievengat

Betonindustrie Brievengat produceert kwalitatief hoogwaardige betonproducten zoals betonmortel, betonblokken en straatstenen, alsmede de retail van aanverwante producten zoals cement, zand en stenen. Door een geautomatiseerd productieproces en een volledig ingericht laboratorium kunnen wij het productieproces van begin tot einde monitoren en zo de kwaliteit van onze producten waarborgen.

Central Mix Concrete

Central Mix Concrete

Central Mix Concrete is een van de grootste producenten van betonmortel op Sint Maarten. De onderneming levert zowel aan klanten als voor eigen productie kwalitatief hoogwaardig beton, geschikt voor verschillende betonconstructies.

Eigen Woning Plan

Eigen Woning Plan

Eigen Woning Plan is een samenwerkingsverband met de lokale overheid. Wij ontwikkelen en realiseren woningen op basis van publiek-private partnerschapsprojecten. Toekomstige eigenaren zijn verzekerd van een comfortabele, functionele en moderne woning, gebouwd van goede kwaliteit bouwmaterialen. De woningen staan bekend om de solide constructie. Onderhoud wordt daarmee tot een minimum beperkt.

SabaRoads_en_Construction

Saba Roads & Construction

Saba Roads & Construction is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van gebouwen, infrastructurele en waterbouwkundige projecten.

Statia Roads en Construction

Statia Roads & Construction

Statia Roads & Construction is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van gebouwen, infrastructurele en waterbouwkundige projecten.