Breed aanbod

Wij bieden onze klanten een breed scala aan diensten in het Caribische gebied. Zo zijn wij actief in wegenbouw, maritieme en civiele betonbouw, woning- en utiliteitsbouw, projectontwikkeling, de winning van grondstoffen en de productie van bouwmaterialen.

Samenwerking

Klanten profiteren van de brede kennis binnen het Cluster Caribbean. Onze bedrijven vullen elkaar namelijk optimaal aan in hun verschillende vakgebieden. Zij opereren als aparte sterke bedrijven, maar maken tevens gebruiken van elkaars kennis en ervaring om klanten optimaal te ontzorgen.

Stichting Signaal Sosial

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in onze organisatie en onze bedrijfsprocessen. Zo steunen wij sinds 1998 Stichting Signaal Sosial. Deze stichting is actief op de Caribische eilanden en draagt bij aan het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen die hulp nodig hebben.

Benieuwd naar onze merken? U treft ze hieronder!

Albo Aruba

Albo Aruba N.V. is één van de meest bekende en toonaangevende bouwbedrijven op Aruba. Wij zijn meer dan 30 jaar actief op dit eiland en realiseren de meest uiteenlopende bouwprojecten. Door intensieve samenwerking met AWM zijn wij in staat totaaloplossingen inclusief infrastructuur e.d. te bieden.

Anguilla Roads & Construction

Anguilla Roads & Construction is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van complete infrastructurele en waterbouwkundige projecten en de realisatie van gebouwen, staalconstructies en sportfaciliteiten, inclusief civiele werkzaamheden en de productie van beton en asfalt.

Betonindustrie Brievengat

Betonindustrie Brievengat bestaat meer dan 75 jaar en maakt een onlosmakelijk deel uit van de Curaçaose bouwgeschiedenis. Op het industriepark te Brievengat vindt de productie plaats van kwalitatief hoogwaardige betonproducten zoals betonmortel en betonwaren. Door een geautomatiseerd productieproces en een volledig ingericht laboratorium kunnen wij het productieproces van begin tot einde monitoren.

Central Mix Concrete

Central Mix Concrete is een van de grootste producenten van speciale betonmengsels en -producten op Sint Maarten. Wij realiseren projecten op het hele eiland in een grote verscheidenheid aan bouwsectoren.

Eigen Woning Plan

Eigen Woning Plan (EWP) ontwikkelt en realiseert woningbouwprojecten op Curaçao. Deze woningbouwprojecten komen voort uit een Publiek Private Samenwerking met de lokale overheid. Binnen dit samenwerkingsverband brengt de overheid erfpachtterreinen in en ontwikkelt EWP hierop nieuwe woonwijken.

Saba Roads & Construction

Saba Roads & Construction is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van complete infrastructurele en waterbouwkundige projecten en de realisatie van gebouwen, staalconstructies en sportfaciliteiten, inclusief civiele werkzaamheden en de productie van beton en asfalt.

Statia Roads & Construction

Statia Roads & Construction is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van complete infrastructurele en waterbouwkundige projecten en de realisatie van gebouwen, staalconstructies en sportfaciliteiten, inclusief civiele werkzaamheden en de productie van beton en asfalt.