Geplaatst op 26 mei 2021

Kerncijfers

• Bedrijfsopbrengsten: € 391 miljoen (2019: € 353 miljoen)
• Operationeel resultaat (EBIT): € 25 miljoen (2019: € 19 miljoen)
• Resultaat na belasting: € 17 miljoen (2019: € 15 miljoen)
• Solvabiliteit: 41% (2019: 41%)

Groei voor JAJO: transformatie naar impactvolle partner in de vastgoedcyclus

Transformatie

Er heeft in 2020 een herschikking van de clusters binnen JAJO plaatsgevonden. Dit om als Groep te kunnen transformeren van een Groep van bouwspecialisten naar een partner in de vastgoedcyclus. Door de strategische samenwerking met New Horizon Urban Mining heeft JAJO de hele cyclus van vastgoed – van nieuwbouw, onderhoud, restauratie & renovatie, herontwikkeling en het oogsten van materialen – onder één dak.

JAJO heeft zich zo ontwikkeld tot een impactvolle strategische partner met een innovatieve visie. Wij zijn voorloper in het ontwikkelen en toepassen van circulaire totaaloplossingen in de leefomgeving. In Nederland, Polen en de Caribbean. JAJO zorgt voor beweging in de markt. En dat is wat JAJO wil. Nu én in de toekomst.

LOS beeldmerk

Nieuwe kernwaarden

De medewerkers van JAJO vormen het fundament voor het verwezenlijken van onze ambitie. In 2020 zijn nieuwe kernwaarden geïntroduceerd die het karakter en de cultuur binnen de Groep beschrijven: Lef, Oplossingsgericht en Samen. Janssen de Jong-medewerkers realiseren maatwerk voor haar opdrachtgevers. Door klantgericht te werken, komen zij samen tot innovatieve en circulaire oplossingen.

Let’s Build Happiness Together!