Geplaatst op 04 juni 2020

DK4 Crocs 03062020-8708

De bekende producent van schoenen, sandalen en klompen zal de nieuwe locatie deels gaan gebruiken voor opslag voor de webwinkel, maar ook voor bevoorrading van winkelfilialen en de afhandeling van retouren. Hercuton zal de nieuwbouw van het logistiek centrum volledig turn-key opleveren. De oplevering staat gepland voor eind Q1-2021.

DK4 Crocs 03062020-9031

Referentie

Crocs heeft gekozen voor een kwalitatief hoogwaardig gebouw. Het eerder door Hercuton gerealiseerde distributiecentrum voor Boon Food Group (32.000 m2) op bedrijventerrein Dordtse Kil III vormde de referentie hiervoor. Link naar Dordtse Kil III

De ontwikkeling kwam tot stand in samenwerking met Over Engh Vastgoed B.V, M2 Real Estate, Gemeente Dordrecht, Distripark Dordrecht en Crocs. Ivo van der Mark, CEO Janssen de Jong Groep: “Ik ben blij met de constructieve samenwerking tussen de verschillende partijen. We zijn er echt als partners ingegaan. Het was een bijzondere tijd waarin we vanwege corona vaker digitaal dan fysiek overleg met elkaar gehad hebben. Ik ben trots op hoe we samen tot deze mooie ontwikkeling zijn gekomen en ik kijk uit naar het eindresultaat!”