Geplaatst op 25 mei 2022

Provada 2

Dat unieke inkijkje in onze werkgebieden is mogelijk doordat JAJO niet alleen vestigingen in Nederland en Polen heeft, maar ook actief is op de Caribbean. JAJO is een partner in de vastgoedcyclus. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor zowel nieuwbouw als voor onderhoud, restauratie, renovatie of herontwikkeling. Benieuwd naar projecten in de verschillende fasen van de vastgoedketen? We laten het je graag zien, dus ga met ons mee op tour in de Caribbean en in Nederland!

  • Op Curaçao verblijf je 5 dagen, waarvan je 3 ochtenden een aantal van onze dochterondernemingen bezoekt.
  • In Nederland maak je een 2-daagse rondgang langs een aantal Nederlandse vestigingen en projecten.

 

Provada 4

Win je niet? Dan win je toch!

Niet gewonnen, maar wel geïnteresseerd in onze organisatie? Dan is een traineeship misschien wel een mooie eerste stap in je carrière. JAJO heeft allerlei traineeships waarbij je begint in een (starters)functie en tegelijkertijd een opleidingstraject volgt om jezelf verder te specialiseren. Tijdens je traineeship doe je ervaring op binnen diverse afdelingen en krijg je een eigen opleidingsbudget. In overleg kan je mogelijk ook bij andere dochterondernemingen een kijkje in de keuken nemen, onze vestigingen zijn in Nederland, Polen en op de Caribbean.

Samen met jou stellen we een opleidingsplan op en krijg je de beschikking over een coach. Alle onderdelen samen maken het traineeship de ideale manier om te ontdekken waar je energie van krijgt en met welk vakgebied je de meeste affiniteit hebt.