Geplaatst op 29 november 2021

contentpagina 620x375 px (1)

Voel je je al echt ‘de directeur’?

“Tot nu toe voelt het niet heel anders dan toen ik nog commercieel manager was, ik ben ook pas een paar weken geleden benoemd. Ik heb al wel veel leuke reacties gehad van vrienden, familie en collega’s. Je moet in een rol groeien. Als er grote beslissingen genomen moeten worden, wordt het steeds ‘echter’.”

contentpagina 620x375 px - Cluster Wonen - Onderhoudplus17

Wat wil je bereiken nu je directeur bent?

“Bij Janssen de Jong zijn we hard bezig om aan de transitie van de sector te werken en we willen toe naar meer circulariteit en groener bouwen. Ook staat werkgeluk hoog op de agenda. Samen met deze mooie club mensen wil ik deze ambities werkelijkheid maken.”

JJBouwKaatsheuvel_Ecclesia_2020_JJBZ (10)

Wilde je altijd al directeur van een bedrijf worden?

“Ik ben opgegroeid met jongens om me heen en vertelde mijn broers en neefjes vaak wat we gingen doen. Maar ik heb nooit gedacht: ik ga directeur worden. Daar dacht ik zelfs tot voor kort nog niet aan. Wel heeft het geheel overzien, invloed hebben en processen efficiënt inrichten me altijd getrokken. Vanuit deze rol kan ik me daar daadwerkelijk mee bezig houden.”

JJBouwZevenaar_24 woningen_Het Kapiteel_2019_JJBO (6)

Heb je een missie voor de komende tijd?

“COVID-19 heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat er veel minder live contact was met collega’s en relaties. Ik wil meer zichtbaar zijn als directeur en de verbinding opzoeken: op kantoor, de bouwplaats en bij klanten.”