Geplaatst op 01 april 2022

Janssen de Jong Projectontwikkeling en Remco Ruimtebouw realiseren retailgebouw Duiven4

Bijzonder moment

Wethouder Spaargaren bracht op 8 maart jl. samen met een aantal ambtenaren een bezoek aan het nieuwe retailgebouw dat aan de Nieuwgraaf 9-15 wordt gebouwd. Naast bovengenoemde afgevaardigden van gemeente Duiven, waren medewerkers van Janssen de Jong Projectontwikkeling, Remco Ruimtebouw, architect Palazzo en de toekomstige huurders aanwezig bij het bouwbezoek. Rob Gerritsjans, regiomanager Oost bij Janssen de Jong Projectontwikkeling: “Een bijzonder moment, aangezien dit – vanwege de coronamaatregelen – de eerste fysieke ontmoeting was tussen de diverse partijen! Terwijl we de afgelopen twee jaar intensief hebben samengewerkt aan het project.”

Janssen de Jong Projectontwikkeling en Remco Ruimtebouw realiseren retailgebouw Duiven5

PlatteTV en AllesvoorBBQ

In de nieuwe winkel van PlatteTV kan men straks terecht voor een divers aanbod van consumentenelektronica. Naast een breed TV-assortiment biedt deze winkel een uitgebreid audio- en accessoire-aanbod. Tevens vestigen zich AllesvoorBBQ met een ruim assortiment aan barbecues en buitenkeukens en PlayseatStore met spullen voor gamers, in het pand.

Janssen de Jong Projectontwikkeling en Remco Ruimtebouw realiseren retailgebouw Duiven7

Prominent

Tot slot vindt ook Prominent een plek in het nieuwe gebouw met een showroom voor relaxstoelen, fauteuils en banken met comfortfuncties. Prominent combineert zitcomfort met aantrekkelijk design, van comfortabele eetkamerstoelen tot elektrische relaxfauteuils en sta-op-stoelen.

Al met al vormen deze bedrijven een mooie aanvulling voor bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf.