Geplaatst op 08 februari 2021

Herontwikkeling van het gebied

ABN AMRO huurt dit kantoor nog enkele jaren van Janssen de Jong Projectontwikkeling. De komende maanden worden tevens de mogelijkheden bekeken voor tijdelijke verhuur van een deel van het pand aan derden. Samen met de gemeente Zoetermeer wordt de komende jaren gewerkt aan herontwikkeling van het gebied. Onderdeel hiervan is het wijzigingen van het bestemmingsplan. Na de uiteindelijke verhuizing van ABN AMRO, wordt het kantoor gesloopt en kan de bouw van de woontoren aanvangen.

De Stadstuin

De locatie in hartje Zoetermeer is bijzonder aantrekkelijk. Het ligt aan de rand van het winkelcentrum, direct gelegen aan de fraaie Stadstuin. Met een bushalte aan de overkant, het stadshart direct gelegen aan de voet van de woontoren en het station op 3 minuten lopen is de bereikbaarheid subliem.

Betrokken partners en vervolgfase

Rogier van Weeghel van JLL: “Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de verkoop van deze prominente locatie namens ABN AMRO. De komende periode wordt de focus gelegd op de uitwerking van de ideeën en wordt het plan voorgelegd aan de gemeente Zoetermeer.”