Geplaatst op 05 september 2022

’s-Hertogenbosch – De Raad van Commissarissen van JAJO heeft Wijnand Tutuarima benoemd tot CFO. Hij is gestart op 1 september 2022 en volgt interim-CFO Pieter van Gulik op als lid Raad van Bestuur. 

Ivo van der Mark, CEO van JAJO: “Ik ben verheugd met de komst van Wijnand en zijn toetreding tot de Raad van Bestuur. Wijnand brengt uitgebreide financiële, operationele en strategische ervaring mee. Tijdens zijn jarenlange carrière heeft hij diepgaande kennis en inzichten opgedaan waarmee hij onze organisatie versterkt. Zijn focus op duurzaamheid past uitstekend bij onze ambities. Ik kijk ernaar uit om samen met hem te werken aan onze strategie om een voorloper te zijn in het ontwikkelen en toepassen van circulaire totaaloplossingen voor onze bouwprojecten.” 

Wijnand Tutuarima: “Ik ben verheugd om als CFO bij JAJO te starten. Ik zie ernaar uit om in de uitdagende vastgoedbranche een bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van deze mooie organisatie.”  

Over Wijnand Tutuarima
Wijnand bekleedde diverse directiefuncties in de maritieme industrie en het bankwezen. Zo was hij onder meer CFO bij Heerema Marine Contractors en COO bij ABN AMRO Private Banking International. Gedurende zijn carrière heeft hij diverse bestuursfuncties vervuld. Wijnand behaalde zijn master in de Maritieme Techniek aan de Technische Universiteit in Delft en een master Business Administration bij Nyenrode Business Universiteit.