Janssen de Jong Bouw Zuid Son en Breugel

JJBouw_BVV1054D
JJBouw_BVV1070F
JJBouw_VV_0066
JJBouw_VV_9924--Geerpark_Vlijmen
JJBouw_VV_9929--Geerpark
JJBouwEnschede_Duette_JJBN_JJPO_2020 (1)
JJBouwEnschede_Duette_JJBN_JJPO_2020 (2)
JJBouwHapert_50 woningen_Weijerspark_2019_JJBZ (9)
JJBouwHardenberg_WZC Vlasakkerstaete_2020_JJBN (6)
JJBouwKaatsheuvel_Ecclesia_2020_JJBZ (10)
JJBouwKaatsheuvel_Ecclesia_2020_JJBZ (12)
JJBouwZevenaar_24 woningen_Het Kapiteel_2019_JJBO (1)
JJBouwZevenaar_24 woningen_Het Kapiteel_2019_JJBO (6)
Logo ModuFair

Locatie Science Park Eindhoven 5049
5692 EB Son en Breugel

Telefoonnummer 088 355 93 55

Janssen de Jong Bouw

Janssen de Jong Bouw behoort tot de grotere bouwbedrijven van Nederland. Wij zijn gevestigd in Son en Breugel, Hengelo, Arnhem en Hardenberg.

Rijtjeswoningen, twee-onder-éénkappers of vrijstaande woningen? Janssen de Jong Bouw maakt van elke ontwikkeling een ‘thuis’ voor toekomstige bewoners. Wij geloven in de nieuwe manier van bouwen. De wens van de gebruiker staat hierbij centraal. We bouwen vanuit de visie om samen met onze opdrachtgevers de beste oplossing te realiseren. Een goede klantrelatie is hiervoor ons uitgangspunt. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Design & Build

Janssen de Jong Bouw neemt de verantwoordelijkheid voor het gehele ontwerp- en bouwproces. Daarnaast houden wij vanaf de start van een project rekening met het dagelijks beheer, de exploitatie en architectuur.

Let’s build happiness

We denken én bouwen vanuit het credo en de gedachte ‘Let’s build happiness’. Dit betekent dat we woningen willen realiseren waar bewoners zich thuis voelen én gelukkig zijn. Om ook onze eigen medewerkers gelukkig te zien, bieden wij ze de ruimte om te groeien en zich verder te ontwikkelen.

Klanttevredenheid

Wij hanteren het Bouw Informatie Model (BIM) ter bevordering van samenwerking en kennisuitwisseling en Lean-technieken voor zo min mogelijk verspilling. Klanttevredenheid is een van onze speerpunten. Wij streven naar een klanttevredenheidsscore van 8+. Om dit te realiseren, trainen wij onze medewerkers doorlopend met workshops, trainingen en LEAN-sessies. Zo maken wij de hoge verwachtingen keer op keer waar.

ModuFair

Meer grip op bouwkosten en bouwplanning? ModuFair, het nieuwe woningbouwconcept van Janssen de Jong Bouw, is een eerlijk bouwconcept. Met acht zekerheden willen we iedere corporatie, belegger en projectontwikkelaar blij maken. Met de ModuFair Calculator rekent u real time de kosten uit van een bouwproject en past u eenvoudig de basiswoningen aan uw wensen aan. Zien hoe uw eigen bouwproject uit de ModuFair Calculator rolt? Ga naar modufair.nl.

Download pdf brochure Janssen de Jong Bouw