Prefab Hout Constructies Hardenberg

PreFab Hout Constructie Hardenberg
Template projectfoto's - 925 x 402 px (4)
Template projectfoto's - 925 x 402 px (3)
Template projectfoto's - 925 x 402 px (1)
Template projectfoto's - 925 x 402 px

Cluster Wonen

Locatie Maalstoel 2
7773 NN Hardenberg

Telefoonnummer 088 355 95 70

Prefab Hout Constructies Hardenberg

Prefab Hout Constructies Hardenberg (PHCH) levert op maat gemaakte houtskeletbouwelementen (HSB-elementen) vanuit een eigen timmerfabriek. Dit doen wij zowel voor de particuliere als de zakelijk markt.

Kostenbesparend

Alle elementen worden met behulp van ons moderne machinepark gerealiseerd. HSB-elementen zijn in vergelijking met traditionele bouwvormen licht van gewicht. De toepassing van houtskeletbouw heeft als bijkomend voordeel dat de gehele constructie van een bouwwerk lichter kan worden uitgevoerd. Dit werkt kostenbesparend én is prettiger werken voor onze medewerkers in de timmerfabriek.

Ontzorging van A tot Z

Ons team maakt onder andere daken en wanden. Al deze producten zijn SKH gecertificeerd en worden onder het KOMO-keurmerk geleverd. Producten en bouwprocessen met deze certificaten en keurmerken zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Het team van Prefab Hout Constructies kan het complete traject op zich nemen: van de voorbereidingen tot en met de definitieve afwerking. Onze medewerkers ontzorgen u van A tot Z.

Louis CampsAlgemeen Directeur Cluster Wonen


    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.


    Werken bij Prefab Hout Constructies Hardenberg?

    Vind je droombaan bij Janssen de Jong Groep

    Naar alle vacatures