Remco Ruimtebouw

CF230210
Ekon - hal
Itsme - Venlo DSC_1069
Koffiepartners (1)
Koffiepartners (2)
Koffiepartners (3)
Koffiepartners (4)
Koffiepartners (4)
11754 Bedrijfsruimte met kantoor
Nikkels-uitbreiding
Oldenburger FritomJAV_190724_004 (5)
Pita Bakkerij - Wijchen DSC_2420
Pita Bakkerij - Wijchen DSC_2472
SunWeb023TBF
SunWeb024TBF
Team Sunweb
Viteka opslagloods

Cluster Bedrijfshuisvesting

Locatie Touwslager 2
5253 RK Nieuwkuijk

Remco Ruimtebouw in Nieuwkuijk

Een megastore op Aruba, een distributiecentrum van meer dan 20.000 m2 in Vianen, een kantoor met coffee experience center in Zwijndrecht… Met meer dan 5.000 panden ‘op de teller’ heeft Remco Ruimtebouw de meest uiteenlopende bedrijfspanden opgeleverd. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Elk project een eigen verhaal, maar allemaal met hetzelfde ingrediënt: staal.

Anno 1972

We begonnen in 1972 met een handjevol enthousiastelingen. We hadden het dealerschap van een Amerikaanse leverancier van bedrijfshallen en dat bleek een succes. Met hard werken en dankzij vele mooie klanten zijn we uitgegroeid tot een wereldbedrijf in industriële bedrijfshuisvesting.

Systeembouw in staal

Ons bouwsysteem is het beste te omschrijven als ‘maatwerk op basis van standaardmodules’. Veel elementen worden vooraf in de fabriek gefabriceerd. Deze prefab-onderdelen, zoals de staalconstructie en wand- en dakelementen, worden vervolgens op maat op de bouwplaats aangeleverd. Onze bouwteams monteren alle elementen vervolgens tot één geheel.

Ons bouwsysteem staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en snelle bouwtijd. Het resultaat? Een stalen bedrijfsruimte met een eigen, unieke uitstraling die volledig aan uw wensen voldoet.

We zitten er bovenop

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Daarom zorgen we voor één vaste contactpersoon die vanaf het eerste gesprek het overzicht voor u behoudt. En reken maar dat we er tijdens het bouwproces bovenop zitten. Deze aanpak zorgt ervoor dat veel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor ons kiezen. En daar zijn we trots op!

Bouwen in het buitenland?

Ons staalbouwsysteem is geschikt om waar ook ter wereld toe te passen. We hebben ervaring in onder meer Afrika, het Caribisch gebied, Centraal- en Oost Europa en het Midden Oosten. Meer weten? Remco International helpt u graag verder!

Download pdf brochure Remco Ruimtebouw

Maarten BakkerAlgemeen Directeur Cluster Bedrijfshuisvesting


    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.