Remco Ruimtebouw

CF230210
Ekon - hal
Itsme - Venlo DSC_1069
Koffiepartners (1)
Koffiepartners (2)
Koffiepartners (3)
Koffiepartners (4)
Koffiepartners (4)
11754 Bedrijfsruimte met kantoor
Nikkels-uitbreiding
Oldenburger FritomJAV_190724_004 (5)
Pita Bakkerij - Wijchen DSC_2420
Pita Bakkerij - Wijchen DSC_2472
SunWeb023TBF
SunWeb024TBF
Team Sunweb
Viteka opslagloods

Cluster Bedrijfshuisvesting

Locatie Touwslager 2
5253 RK Nieuwkuijk

Telefoonnummer 088 004 93 00

Remco Ruimtebouw in Nieuwkuijk

Een megastore op Aruba, een distributiecentrum van meer dan 20.000 m2 in Vianen, een kantoor met coffee experience center in Zwijndrecht… Met meer dan 5.000 panden ‘op de teller’ heeft Remco Ruimtebouw de meest uiteenlopende bedrijfspanden opgeleverd. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Elk project een eigen verhaal, maar allemaal met hetzelfde ingrediënt: staal.

Anno 1972

We begonnen in 1972 met een handjevol enthousiastelingen. We hadden het dealerschap van een Amerikaanse leverancier van bedrijfshallen en dat bleek een succes. Met hard werken en dankzij vele mooie klanten zijn we uitgegroeid tot een wereldbedrijf in industriële bedrijfshuisvesting.

Systeembouw in staal

Ons bouwsysteem is het beste te omschrijven als ‘maatwerk op basis van standaardmodules’. Veel elementen worden vooraf in de fabriek gefabriceerd. Deze prefab-onderdelen, zoals de staalconstructie en wand- en dakelementen, worden vervolgens op maat op de bouwplaats aangeleverd. Onze bouwteams monteren alle elementen vervolgens tot één geheel.

Ons bouwsysteem staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en snelle bouwtijd. Het resultaat? Een stalen bedrijfsruimte met een eigen, unieke uitstraling die volledig aan uw wensen voldoet.

Turn-key bouwen

Een nieuw pand heeft meer voeten in aarde dan alleen de daadwerkelijke bouw. Daarom kunt u ook in het voortraject op ons rekenen. Wij regelen u nieuwbouw van ontwerp tot en met de oplevering en het jaarlijkse onderhoud:

 • Locatie: welk kavel is geschikt voor uw onderneming? Met Grondmaps helpen we met gedegen onderzoek en data-analyses bij het zoeken naar de juiste locatie.
 • Financiering: koop, huur of een tussenoplossing? Wij helpen bij het financieel haalbaar maken van uw project en als het nodig is zelfs bij de verkoop van uw bestaande pand.
 • Ontwerp: samen selecteren we de beste ontwerper voor uw nieuwbouw.
 • Vergunningen: wanneer start u de vergunningsprocedure? Is overleg met de welstand zinvol? Ook bij gesprekken over uw nieuwbouw ondersteunen wij u waar nodig.

We zitten er bovenop

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Daarom zorgen we voor één vaste contactpersoon die vanaf het eerste gesprek het overzicht voor u behoudt. En reken maar dat we er tijdens het bouwproces bovenop zitten. Deze aanpak zorgt ervoor dat veel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor ons kiezen. En daar zijn we trots op!

Bouwen in het buitenland?

Ons staalbouwsysteem is geschikt om waar ook ter wereld toe te passen. We hebben ervaring in onder meer Afrika, het Caribisch gebied, Centraal- en Oost Europa en het Midden Oosten. Meer weten? Remco International helpt u graag verder!

Download pdf brochure Remco Ruimtebouw

Maarten BakkerAlgemeen Directeur Cluster Bedrijfshuisvesting


  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.


  Werken bij Remco Ruimtebouw?

  Vind je droombaan bij Janssen de Jong Groep

  Naar alle vacatures