ServicebouwPlus

Service op aanvraag
spullen uit auto
Wout Zilverberg en William Toelen 1
SBP emmer
spullen uit bus
tekening man op ladder
ServicebouwPlus 2018-3
ServicebouwPlus Fried en Janneke
ServicebouwPlus Fried en William (3)

Locatie Touwslager 2
5253 RK Nieuwkuijk

Telefoonnummer 088 205 34 50

ServicebouwPlus in Nieuwkuijk

Wij bieden een totaaloplossing

Wat als uw bedrijfspand niet meer aan uw wensen voldoet? Als de uitstraling niet meer bij uw huisstijl past? De bestemming niet meer op uw bedrijfsactiviteiten aansluit? Als het tijd is voor vakkundig onderhoud? Dan pakt ServicebouwPlus het voor u aan!

Wij adviseren en ondersteunen opdrachtgevers van bedrijfsmatig vastgoed. Hoe? Door ze een totaaloplossing te bieden voor onderhoud, renovatie, restyling en verbouwingen. Hierbij hebben wij één doel voor ogen: ervoor zorgen dat uw bedrijfspand optimaal aansluit op uw wensen!

Duurzame relaties

Compleet en vertrouwd! Daar staan we voor. We bouwen aan duurzame relaties door persoonlijke aandacht, kwaliteit en vertrouwen. Voor meer dan 250 relaties voeren we op basis van onderhoudsabonnementen het volledige onderhoud aan hun bedrijfspand uit. Daarnaast realiseren we jaarlijks tientallen restyling-, renovatie- en verbouwingsprojecten.

Uw gebouw is ook ons gebouw

Elk gebouw behandelen we alsof het van onszelf is. We zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers trots kunnen zijn op hun eigendom. Onze medewerkers begeleiden u gedurende het héle traject. Of het nu onderhoud, renovatie, restyling of een verbouwing betreft: wij nemen u alle werkzaamheden uit handen. Ons team van enthousiaste medewerkers is zeer breed inzetbaar. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit waardoor wij altijd de juiste oplossing kunnen bieden.

En u? U kunt zich ondertussen gewoon bezig houden met úw core business.

VOG-verklaring

Al onze medewerkers beschikken over een VOG-verklaring (Verklaring Omtrent het Gedrag). Zo zorgen wij ervoor dat zij ook werkzaamheden kunnen verrichten bij opdrachtgevers waar gewerkt wordt met vertrouwelijke gegevens, kwetsbare personen, geld of goederen.

Luchtvrachtbeveiliging

Ook wanneer er vanuit uw organisatie luchtvracht plaatsvindt, kunnen onze medewerkers gewoon hun werkzaamheden verrichten. Zij beschikken over het diploma “Beveiliging Medewerker Luchtvracht (BML)”.

Download pdf brochure van ServicebouwPlus

Maarten BakkerAlgemeen Directeur Bedrijfshuisvesting


    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Werken bij ServicebouwPlus?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Naar alle vacatures