Gouda de Willens

Onafhankelijk en risicodragend

Janssen de Jong Projectontwikkeling is een onafhankelijke en risicodragende projectontwikkelaar en met name gespecialiseerd in woningbouwprojecten. Van kleinschalige woningbouwplannen tot duurzame gebiedsontwikkeling of omvangrijke herstructurering. Veelal nieuwbouw, maar ook transformaties.

Den Haag Tuinen van Wils

Duurzaamheid

In onze bedrijfsvoering speelt duurzaamheid een grote rol. Wij streven continu naar een duurzame samenleving. En dat gaat verder dan energiezuinige gebouwen en milieuvriendelijke materialen. Wij ontwikkelen niet alleen voor het nu, maar kijken continu naar de toekomst van de gebruiker, het vastgoed en haar omgeving.

JanssendeJong_Projectontwikkeling

Janssen de Jong Projectontwikkeling

Janssen de Jong Projectontwikkeling wil samen met u mooie projecten ontwikkelen. U inspireren met frisse, toekomstbestendige ideeën. U laten zien dat duurzaam, design, comfort en betaalbaar prima samen gaan. Dat is onze ambitie. Op het gebied van duurzaamheid gaan wij daarbij verder dan het realiseren van energiezuinige gebouwen en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Duurzaam gaat over toekomstgericht ontwikkelen en comfortabel wonen met gebruik van schone energie. Over een wijk waar woningen hun waarde en aantrekkingskracht behouden. Janssen de Jong Projectontwikkeling is gevestigd in Son en Breugel, Utrecht, Arnhem en Hengelo.