Restauratie oude landhoofd Willemsbrug

Behoud cultureel erfgoed

Al vele decennia spelen wij een toonaangevende rol in het behoud van cultureel erfgoed en zijn belevingswaarde. Onze ambachtslieden beschikken over jarenlange kennis, kunde en ervaring. Hierdoor zijn wij in staat oplossingen te bedenken voor specifieke klantbehoeften. Of het nu gaat om restaureren, herbestemmen, renoveren, reinigen of onderhoud.

Koninklijke Woudenberg - logo liggend

Koninklijke Woudenberg

Koninklijke Woudenberg is een Erkend Restauratie Bouwbedrijf. Wij hebben onszelf als doel gesteld dat iedereen moet kunnen blijven genieten van historische gebouwen. Als partner voor opdrachtgevers en ontwerpers speelt Koninklijke Woudenberg een toonaangevende rol in restauratie, herbestemming, renovatie en onderhoud van het cultureel erfgoed en zijn belevingswaarde. Koninklijke Woudenberg is gevestigd in Ameide en Maastricht.

Van der Vegt - logo liggend

Van der Vegt

Van der Vegt is een smeed- en constructiebedrijf wat zich in haar ruim 100 jarig bestaan heeft ontwikkeld tot een bedrijf met diverse expertises. De vakmensen van Van der Vegt zijn gespecialiseerd in staalbouw, non ferro, (complexe) trappen, (sier-)smeedwerk en restauratie van metaalwerk. Van der Vegt is gevestigd in Bleskensgraaf.