Geplaatst op 19 mei 2022

1

Sailing Team NEXTGEN zet zich in voor de volgende generaties. Zij nemen met een nieuwe generatie zeilers deel aan The Ocean Race. Dit past perfect bij de visie van het ambitieuze bouwbedrijf. Zowel in de campagne als bij Janssen de Jong Groep zijn het de mensen die het succes bepalen. De campagne is een initiatief van Sailing Holland en DutchSail. Zij willen net als Janssen de Jong Groep samen succesvol voorop varen en werken vanuit lange termijn relaties.

5

Belangrijke stap voor campagne

Anita van Oeveren – vanuit Sailing Holland verantwoordelijk voor Sailing Team NEXTGEN is verheugd met het aan boord stappen van Janssen de Jong Groep. Van Oeveren: “Dat we vandaag Janssen de Jong Groep als eerste van in totaal vijf of zes grotere partners kunnen presenteren is een belangrijke stap voor de campagne. In die zin vormen ze echt het fundament van de campagne. Ze zorgen er al voor dat de boot nu kan rondvaren, maar dat ze ook instappen in de campagne voor de race zelf is fantastisch nieuws.”

Van Oeveren is sowieso positief over het animo en de interesse rond de tweeënhalve week geleden gelanceerde campagne. Van Oeveren: “De campagne is heel goed ontvangen. The Ocean Race leeft echt weer, dat merken we aan alle kanten. De komende weken verwachten we dan ook nog meer grotere en kleinere partners bekend te kunnen maken. Tegelijkertijd hebben we ook nog een aantal posities open.”

4

Over Janssen de Jong Groep

Janssen de Jong Groep behoort de top 15 van bouwbedrijven in Nederland en werkt internationaal met dochterondernemingen in het Caribisch gebied en Polen. Zij zijn een partner in de vastgoedketen met veel focus op circulariteit. Een partner met kennis en ervaring in het gehele proces: nieuwbouw, onderhoud, restauratie & renovatie en herontwikkeling. Een partner die financiers en beleggers adviseert. Die samenwerkt met opdrachtgevers en overheden bij het creëren van duurzame en integrale oplossingen. Oplossingen die passen bij de vernieuwingsopdracht waar de wereld om vraagt en waar wij voor staan.

Over Sailing Team NEXTGEN

Sailing Team NEXTGEN is de Nederlandse campagne voor The Ocean Race. Een campagne van Sailing Holland en DutchSail op inschrijving van de KNZ&RV en KRZV De Maas. De campagne focust zich op toekomstige generaties. Alle betrokken partijen hebben één overeenkomst: vanuit hun expertise dragen ze bij aan een betere wereld voor de volgende generaties. De campagne en deelname aan de race bieden een podium om zich aan de wereld te presenteren.

THE OCEAN RACE 2022-23

The Ocean Race, voorheen Volvo Ocean Race, is de meest prestigieuze zeilwedstrijd rond de wereld. De 14e editie van de race start op 15 januari 2023 in het Spaanse Alicante en eindigt 6 maanden en 32.000 nautical mile, zo’n 60.000 km, later in het Italiaanse Genua. Onderweg worden achtereenvolgens Kaap Verdi, Kaapstad, Itjaì, Newport, Aarhus, Kiel en Den Haag aangedaan.

 

Sailing Team NEXTGEN volg je het best via hun eigen kanalen:
www.sailingteamnextgen.com
Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter