OAK Bosrijk Janssen de Jong Projectontwikkeling

Duurzaam vastgoed door eerst alles te bevragen

Wij ontwikkelen duurzame woningbouwprojecten en bedrijfsmatig vastgoed voor de zakelijke gebruiker. Dit doen we door vanuit de basis al goed na te denken over het gebruik van de gebouwen en materialen én door goed te kijken naar functies en mogelijk hergebruik. In het ontwerp houden we rekening met de toekomst en eventuele verandering in gebruik, andere hernieuwbare materialen, contractvormen en type exploitaties.

Revolve-Alma Krug-Tom van der Horst-4184-WEB

100% geluk en 0% CO2

Aan de basis van elk succesvol project ligt een goede samenwerking. Van idee tot realisatie zijn diverse partijen betrokken, ieder vanuit hun eigen perspectief. Open en transparante communicatie is daarbij cruciaal. We nemen mensen mee in een ontwikkeling, zodat er draagvlak ontstaat en het een gezamenlijke opgave wordt. Onze creatieve conceptontwikkelaars gaan voor 100% geluk en 0% CO₂. Dat betekent dat design thinking een manier van projectontwikkeling is, waarbij klanten, stakeholders en omgeving samen tot het beste idee en ontwerp komen.

volledig_ontzorgen_hercuton

Altijd de beste oplossing

In het kort geldt dat onze dochterondernemingen met u mee- en vooruitdenken bij elk type vastgoed dat u zoekt. “We develop happiness by rethinking property.”