Geplaatst op 24 januari 2020

Ivo van der Mark 4

Klant en medewerker centraal

“Klanttevredenheid wordt nog belangrijker binnen JAJO. Ik wil verder bouwen aan een gezamenlijke drive en verantwoordelijkheid om te gaan voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Dit betekent dat onze medewerkers nog beter worden in het managen van verwachtingen. Richting de klant, maar ook richting elkaar. Uiteindelijk zijn het de mensen binnen deze organisatie die het moeten doen. Ik hoop dat de bouwbranche ons voorbeeld volgt. Want er is in de bouwsector nog veel te winnen als het gaat om klanttevredenheid. Daarin willen wij graag voorop lopen. Zo is JAJO koploper op het gebied van de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb). Wij hebben ervaren dat de Wkb leidt tot een betere kwaliteit en een effectiever, slimmer en efficiënter bouwproces. Ook dit draagt bij aan een hogere klanttevredenheid.”

JAJO CEO Ivo van der Mark: “Ik wil de manier waarop de bouwsector werkt veranderen” (“…en daar zijn we al flink mee bezig”). Hans Smits treedt per 1 juli 2020 toe tot de Raad van Commissarissen en blijft aandeelhouder van de Groep.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst voor o.a. managementteamleden op 16 januari jl. vond het afscheid van Hans Smits plaats. Vervolgens gaf Ivo van der Mark een inspirerende presentatie met zijn visie voor de komende jaren. Bekijk hier de sfeerimpressie van deze middag.