Albo Aruba

default
default
AWM DSC_0086
default
default
default
default
default
default
default

Locatie Barcadera 122 Oranjestad
Aruba

Telefoonnummer 00 297 528 58 08

Albo Aruba in Oranjestad

Albo Aruba N.V. bestaat meer dan 30 jaar en is één van de meest bekende en toonaangevende bouwbedrijven op Aruba. Dagelijks werken wij mee aan de ambities van onze klanten. Samen realiseren wij de meest uitdagende en mooie projecten.

Jarenlange ervaring

Wij beschikken over veel kennis en ervaring in het realiseren van bouwprojecten. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten toegevoegde waarde te bieden bij het uitwerken en uitvoeren van hun plannen. De (openbare) aanbestedingsmarkt vormt uiteraard een bron voor het aannemen van werken. Kenmerkend is echter dat een groot deel van onze klanten Albo Aruba N.V. rechtstreeks benadert bij nieuwbouwplannen. Vaak gebeurt dat in een vorm die vergelijkbaar is met een bouwteam. Hierbij bepalen wij in nauw overleg met onze klanten de uitgangspunten en kaders voor een nieuw project.

Intensieve samenwerking

Wij werken intensief samen met ons zusterbedrijf Arubaanse Wegenbouw Maatschappij (AWM). Dit stelt ons in staat om projecten volledig uit te voeren, inclusief infrastructuur, grondwerk, bestrating, parkeerplaatsen, landscaping, enzovoorts.