Betonindustrie Brievengat

Groepsfoto BIB
BIBAlbo Caribbean - Airport Project
BIBIMG_9036-3verkleind
BIBhno_1
BIBimage00001
BIBIMG_6867
BIBMasa Brievengat
BIBHospital Nobo (9 of 16)verkleind
BIBIMG_0150-2verkleind
BIBIMG_1578-2verkleind

Locatie Kaya Playa Kanoa Willemstad
Curaçao

Telefoonnummer 00 5999 433 85 33

Betonindustrie Brievengat in Willemstad

Betonindustrie Brievengat (BIB) is onderdeel van Janssen de Jong Caribbean en beschikt over meer dan 75 jaar ervaring in betonproducten. Wij zijn marktleider op Curaçao en maken een onlosmakelijk deel uit van de Curaçaose bouwgeschiedenis.

Webshop

Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste oplossing. In onze tuin kunt u voorbeeldvloeren vergelijken, de verschillende mogelijkheden met klinkersoorten bekijken en inspiratie opdoen. Shopt u liever online? Dat kan ook! Bekijk ons brede assortiment online, check in een aantal simpele stappen de prijzen, plaats uw bestelling en reken deze af. Wij staan ook voor u klaar bij woon- of commerciële projecten die continue ondersteuning, advies en begeleiding nodig hebben. Maak gebruik van onze technische expertise en laat u adviseren over bijvoorbeeld asfaltkleuren en -stijlen.

ISO 9001

Betonindustrie Brievengat beschikt over een volledig geautomatiseerd productieproces. In ons laboratorium vinden voortdurend nauwkeurig controles plaats, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit en op maat geproduceerde betonproducten. Daarnaast hebben wij in 2013 het ISO certificeringproces ondergaan. KIWA Nederland BV heeft ons kwaliteitsmanagementsysteem tegen het licht gehouden. Betonindustrie Brievengat voldoet sinds begin 2014 aan de internationale normeisen van ISO 9001: 2008. Uiteraard blijven wij continu streven naar het verbeteren van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe producten. Wij willen immers adequaat en proactief op de klantvraag blijven inspelen.

Betrouwbare partner

Betonindustrie Brievengat heeft bewezen een betrouwbare partner voor zowel de consument als de aannemer te zijn. Wij hebben twee volledig geautomatiseerde Ready-Mix batch fabrieken die strategisch zijn gevestigd in Brievengat en Malpais met een totale capaciteit van 120 m3 per uur. Ons wagenpark bestaat uit 11 vrachtwagenmixers en 3 pompwagens. En onze volledig geautomatiseerde MASA Blocking fabriek kan 29.000 6″ blokken of zelfs 76.000 straatstenen per shift produceren. Al onze producten worden geproduceerd volgens de Europese NEN-EN en of ASTM kwaliteitsnormen.