Hercuton

Imagewharf - Hercuton
DHL - Hercuton
Air Force
Fetim
Air Force
HV-30092013-9350
Air Force
Air Force
ZALTBOMMEL - DHL
Dordtse Kil 31206208 verkleind DK3 (3)
Imagewharf CF075752 LR (2)
Hitachi Data Systems vooraanzicht 2
Intersprint Moerdijk 201102-178
Martens en Van Oord VOORKANT AVOND 9
Martens van Oort van Hercuton-51
MartijnScholtens_Interzorg_Assen_web-08008
Segro_MG_2338
11516 VOS AMSTERDAM

Locatie Touwslager 2
5253 RK Nieuwkuijk

Telefoonnummer 088 205 34 00

Hercuton in Nieuwkuijk

Bij Hercuton geloven we in conceptmatig bouwen, in LEGOlisering. Bij elk project opnieuw het wiel uitvinden? Daar doen we niet aan. Wij beloven u te bouwen met voorsprong en om dat te realiseren, verleggen wij continu onze grenzen.

Drie zekerheden

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van turn-key bedrijfshuisvesting in prefab beton. Onze kracht ligt enerzijds in ons unieke betonbouwconcept en anderzijds in het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers. Met onze “slim vanaf het begin” aanpak bieden wij u drie zekerheden: planningszekerheid, productzekerheid en vroegtijdige budgetzekerheid!

Wij regelen alles

Wij verzorgen het volledige proces rondom uw nieuwe bedrijfspand en dan bedoelen we ook echt alles. Een nieuw pand heeft immers meer voeten in aarde dan alleen de daadwerkelijke bouw. Ook in het voortraject kunt u op ons rekenen:

  • Locatie: welk kavel is geschikt voor uw onderneming? Met Grondmaps helpen we met gedegen onderzoek en data-analyses bij het zoeken naar de juiste locatie.
  • Financiering: koop, huur of een tussenoplossing? Wij helpen bij het financieel haalbaar maken van uw project en als het nodig is zelfs bij de verkoop van uw bestaande pand.
  • Ontwerp: samen selecteren we de beste ontwerper voor uw nieuwbouw.
  • Vergunningen: wanneer start u de vergunningsprocedure? Is overleg met de welstand zinvol? Ook bij gesprekken over uw nieuwbouw ondersteunen wij u waar nodig.

Eigen beheer

Samen met onze eigen ontwerpers, constructeurs, tekenaars en grondwerk- en montageploegen zorgen wij voor een hoogwaardig eindresultaat. Hierbij maken wij gebruik van BIM-software. Zo kunt u met al uw vragen, wensen en eisen omtrent uw nieuwbouw bij één partij terecht. Hercuton is een landelijk opererend bedrijf. Dat betekent dat u onze mannen tegenkomt van Geleen tot Groningen en van Zandvoort tot in Zaltbommel.

Uw gebouw is ook ons gebouw

Ook na oplevering van uw prachtige pand blijven wij u ontzorgen. Ons motto is namelijk dat uw gebouw ook “ons” gebouw is. Na oplevering van uw nieuwbouw staat ServicebouwPlus voor uw klaar. Ontstaan als serviceafdeling van Hercuton en inmiddels gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van opdrachtgevers door het bieden van totaaloplossingen voor onderhoud, renovatie en verbouwingen. Met onze bedrijfspanden helpen wij u dus blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, onderhoud, uitstraling én waardebehoud.