Meesters In

MI20190320_102933_resized
MIDSCF0653_RS
MIgrote_kerk_2015_1246
MI20200316_095647
MIDSCF0671
MI20200316_095705

Locatie Hogewaard 6
4235 VS Tienhoven

Meesters In in Tienhoven

Meesters In is dé specialist in het restaureren, reproduceren en aanvullen van alle steenachtige materialen. Met een team bestaande uit meer dan dertig vakmensen restaureren, herstellen en vernieuwen wij alle steenachtige objecten. Van Italiaans marmer, terrazzo en keramiek tot mergelsteen. En van leisteen tot beton.

Rijksmonumenten

Meesters In voert alle werkzaamheden en producten van en met steen uit. Zo injecteren wij scheuren en reinigen we gevels. Maar ook voor een rijksmonument dat aan restauratie toe is of een beeldhouwwerk in verval kunt u bij ons terecht. Is uw cultureel erfgoed in slechte staat? Vraag dan om Meesters In.

Mix van ambacht en technologie

Historie die in ere hersteld moet worden, vraagt om echte experts en ambachtslieden. Dat vraagt om vakmanschap en precisie. Dat vraagt om Meesters In. Bij elke opdracht wordt samen gekeken naar de meest duurzame oplossing. Of het nu gaat om het injecteren van scheuren, het herstellen van een gevel of om puur steenhouwwerk. Meesters In werkt met de nieuwste technologie en combineert dit met het vakmanschap waar wij bekend om staan. Als uitvoerder van spraakmakende projecten zijn wij gecertificeerd om het behoud van het monumentale te waarborgen.Meer weten over onze flexibele en specialistische aanpak op het gebied van natuursteen, kunststeen of beton? Of wilt u een advies op maat? Neem contact op met Meesters In.

Louis CampsAlgemeen Directeur Restauratie & Renovatie


    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Werken bij Meesters In?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Naar alle vacatures