Pvvt

8223 wageningen +ultra
CromvoirtGolfbaan12TBF
Golfbaan Bernardus Cromvoirt
Golfbaan Bernardus Cromvoirt
Golfbaan Bernardus Cromvoirt
12068 Heyl Distributiecentrum
IMG_0338
IMG_7957
Koffiepartners (1)
Koffiepartners (2)
12077 Vriend Coevorden
12077 Vriend Coevorden
12077 Vriend Coevorden

Locatie Touwslager 2
5253 RK Nieuwkuijk

Telefoonnummer 088 205 34 60

Pvvt in Nieuwkuijk

Pvvt ontzorgt haar opdrachtgevers volledig met vakmanschap en creativiteit. Door continu out of the box te denken verrassen wij u met een bijzondere en sfeervolle afbouw, uniek interieur of opvallende geveloplossing op maat. Functioneel, passend bij uw onderneming, binnen budget en binnen planning.

Allerbeste eindresultaat

Vakmanschap en creativiteit vormen de sleutel tot ons succes. Onze toegevoegde waarde zit enerzijds in onze jarenlange kennis en ervaring en anderzijds in het feit dat wij onze opdrachtgevers vanaf het allereerste moment volledig ontzorgen. Wij denken mee, geven gevraagd én ongevraagd adviezen en gaan uitsluitend voor het allerbeste proces en eindresultaat.

Nieuwbouw en bestaand

Het is ons om het even of het nieuwbouw of bestaande bouw betreft. Pvvt biedt altijd de beste oplossing voor industrieel vastgoed. Dus ook wanneer u een verouderd pand wilt transformeren naar een modern en eigentijds gebouw.

Totale ontzorging

Pvvt beheerst het hele proces vanaf afbouw- of interieurontwerp, engineering en realisatie tot en met nazorg. Wij beschikken over een eigen productielocatie, gespecialiseerde medewerkers en zijn onder meer preferred supplier van Trespa, Rockpanel, Eternit, Plastica en Cembrit. (Half)fabricaten die onze eigen productielocatie verlaten, zijn onder andere wanden, vloeren, elementen, dakranden en achterconstructies.

Download pdf brochure van Pvvt

Maarten BakkerAlgemeen Directeur Bedrijfshuisvesting


    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Werken bij Pvvt?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Naar alle vacatures