Van Zanten Vlaardingen

Van Zanten Vlaardingen
Van Zanten Vlaardingen
Van Zanten Vlaardingen
Van Zanten Vlaardingen
Van Zanten Vlaardingen
Van Zanten Vlaardingen
Van Zanten Vlaardingen
Van Zanten Vlaardingen
Van Zanten Vlaardingen
Van Zanten Vlaardingen
Van Zanten Vlaardingen
Van Zanten Vlaardingen
Van Zanten Vlaardingen

Cluster Wonen

Locatie Beugsloepweg 11
3133 KV Vlaardingen

Telefoonnummer 010 434 3433

Van Zanten beschikt over een lange geschiedenis, een goede reputatie en heeft regionaal een sterke naam. In 2021 bestaan wij 150 jaar. Sinds het ontstaan in 1871 is de leiding in handen van de familie, momenteel de vijfde generatie. Om onze continuïteit te waarborgen zijn wij een strategische samenwerking met Janssen de Jong Groep aangegaan.

Van Zanten Vlaardingen is actief op het gebied van projectontwikkeling, bouw en onderhoud. Wij werken voornamelijk aan projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Tot onze klantenkring behoren onder meer woningbouwstichtingen, de overheid, het bedrijfsleven en particulieren. Onze betrokken en vakbekwame medewerkers vormen de basis van ons succes.

Projectontwikkeling

Van Zanten Projectontwikkeling realiseert op verschillende locaties voor eigen rekening en eigen risico diverse woningbouw- en commerciële projecten. Hierbij staan de wensen van nieuwe bewoners, opdrachtgevers, beleggers en gemeenten centraal. Wij realiseren een zeer gevarieerd en courant aanbod met een hoge kwaliteit en waardevastheid. Opdrachtgevers profiteren van onze ervaring en deskundigheid en zijn verzekerd van een hoogwaardig en duurzaam eindresultaat.

Bouw

Wij zijn actief in de nieuwbouw van woningen en utiliteitsprojecten én hebben een brede ervaring in onderhoud en renovatiewerkzaamheden van woningen en bedrijven. Daarom worden wij vaak ingeschakeld bij kwalitatief hoogstaande restauraties van historische panden. Wij beschikken over een moderne geoutilleerde machinale timmerfabriek waardoor wij in eigen huis bijzondere timmerwerken voor onze bouwprojecten kunnen maken.

Onderhoud

Wij verrichten sterk uiteenlopende renovatiewerkzaamheden van woningbouw tot utiliteitsbouw, van bewoonde panden tot lege panden. Wanneer een pand bewoond is, houden wij uiteraard rekening met de gebruiker zodat deze zonder teveel overlast zijn werkzaamheden kan voortzetten. Wij hebben veel ervaring met verbouwingen en renovaties in de zorgsector. Kenmerkend hierbij zijn strakke planningen, een goede communicatie en aangepaste werktijden om de verbouwingsoverlast tot het minimum beperken.

Vernieuwen

Veel van onze onderhoudswerkzaamheden zijn erop gericht om woningen weer te laten voldoen aan de huidige eisen. Vaak betreft het vernieuwingen van complete keukens en badkamers inclusief de vervanging van bijbehorende installaties. Wij passen bestaande galerijen en dorpels aan en voeren hoogwaardige entreeverbeteringen uit. Dit gebeurt vaak in combinatie met het isoleren van kopgevels, het herindelen van kelderruimten en het opknappen van trappenhuizen.

Leerbedrijf

Door onze jarenlange ervaring en sterke structuur zijn wij al jaren een erkend leerbedrijf. In samenwerking met Bouwradius leiden wij jaarlijks tenminste vier timmerlieden op. Samen met onze zeven leermeesters zijn zij actief op onze leerling-bouwplaatsen.

Louis CampsAlgemeen Directeur Cluster Wonen


    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.


    Werken bij Van Zanten Vlaardingen?

    Vind je droombaan bij Janssen de Jong Groep

    Naar alle vacatures