Janssen de Jong OnderhoudPlus Zuid

OH+_A3A0347 (Groot)
OH+_A3A0409 (Groot)
OH+_A3A0515 (Groot)
OH+_A3A0561 (Groot)
OH+_A3A0674 (Groot)
OH+_A3A0719 (Groot)
OH+_A3A0748 (Groot)
OH+_A3A0795 (Groot)
OH+_A3A0822 (Groot)
OH+_BVV0977K-Venray
OH+DSC_0290 bewerkt
OH+Venray, Tedderstraat (6) LowRes

Specificaties

Cluster Wonen

Locatie Science Park Eindhoven 5049
5692 EB Son en Breugel

Janssen de Jong OnderhoudPlus

Janssen de Jong OnderhoudPlus is gevestigd in Son en Breugel, Hengelo, Hardenberg en Venlo.

Janssen de Jong OnderhoudPlus is dé onderhoudsservice van Janssen de Jong Bouw. Wij beheren en onderhouden gebouwen in de ruimste zin van het woord. Dat doen we snel, grondig en volledig. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Vakmensen

Onze servicemonteurs zijn allround opgeleid, werken met een digitaal plansysteem, met eigen materieel en voeren de meest uiteenlopende werkzaamheden uit. Onze vakmensen nemen de inspectie, het advies, de coördinatie, de uitvoering en de nazorg van het (meer jaren) onderhoud en beheer uit handen. Kiezen voor een deel van deze diensten is mogelijk.

Beste oplossing

Wij verbouwen, onderhouden, renoveren, transformeren en beheren gebouwen in de ruimste zin van het woord. Janssen de Jong OnderhoudPlus werkt vanuit de visie dat we samen met de klant de beste oplossing willen realiseren. Daarom werken we met waardevolle ketenpartners samen en sturen we continu op innovatieve en duurzame energetische oplossingen.

Let’s build happiness

Janssen de Jong OnderhoudPlus hecht veel waarde aan een goede communicatie met bewoners. Wij vinden persoonlijke aandacht voor uw huurders belangrijk. Daarom doen we er alles aan om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij werken met een glimlach aan de glimlach van alle betrokkenen: Let’s build happiness.

Louis CampsAlgemeen Directeur Cluster Wonen


Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.