New Horizon

Kopie van Kopie van Foto contentpagina 620x375 px (1)
Kopie van Kopie van Foto contentpagina 620x375 px (3)
Kopie van Kopie van Foto contentpagina 620x375 px (2)
Kopie van Kopie van Foto contentpagina 620x375 px
Kopie van Kopie van Foto contentpagina 620x375 px (6)
Kopie van Kopie van Foto contentpagina 620x375 px (5)

Locatie Markt 32-34
4931 BT Geertruidenberg

Telefoonnummer 076 70 02 119

Wij slopen niet, wij oogsten

Wij geloven in een circulaire economie als het nieuwe economische model. Wij werken op een ondernemende manier aan de transitie naar dit nieuwe model. Dat doen we met overtuiging en lef! Wij laten zien dat circulair ondernemen beter is, door het te doen. Risicodragend en met passie.

Onze bijdrage

Ons doel is het leveren van bouwmaterialen die bijdragen aan een circulaire economie. We initiëren daartoe nieuwe samenwerkingen, technologische innovaties, systeemveranderingen en bewijzen dat het kan. Deze activiteiten zijn ondergebracht in New Horizon Material Balance.

In functie van de productie en levering van materialen uit urban mining, treden wij op als hoofdaannemer voor de ontmanteling van gebouwen. Deze activiteiten zijn ondergebracht in New Horizon Urban Mining.

Return to Social

Een circulaire economie is ook een inclusieve economie. Onze regierol over grondstoffen maakt dat we ook regie hebben over een grote hoeveelheid arbeid. Wij wenden deze positie aan om een bijdrage te leveren aan het (her)introduceren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dit proces. Onze aanpak wijkt daarbij af van de reguliere ‘Social return’-standaarden en wordt het beste gekenmerkt door de term ’Return to Social’. Ons doel is het realiseren van meetbare sociale impact. We bieden onze oplossingen om deze reden behalve aan opdrachtgevers en partners ook aan derden.

New Horizon Material Balance

Wij leveren het grootste assortiment bouwmaterialen uit Urban Mining ter wereld. Met een aantoonbaar lagere milieu-impact en alle reguliere kwalificaties.
Ons doel is om bouwmaterialen aan de markt te leveren die een bijdrage leveren aan een circulair economisch model. We ontwikkelen en produceren daartoe bouwmaterialen uit Urban Mining en bio-based. Om een brede toepassing van deze materialen mogelijk te maken, faciliteren we een model waarin we gebruik maken van bestaande bestel- en distributiesystemen. Daarnaast ontwikkelen we nieuwe financiële modellen, meetmethoden en waarderingsystemen. We werken in dit kader samen met gevestigde bedrijven in de keten, verenigd in het Urban Mining Collective en het bio-based collective.

New Horizon Urban Mining

Wij ontmantelen gebouwen met als doel zoveel mogelijk materialen te oogsten voor hergebruik. In onze ogen is ieder gebouw een donorgebouw.

Wij voorzien onze productiefaciliteiten en distributiepartners sinds 2015 van kwalitatief hoogwaardige materialen die wij bij de ontmanteling van gebouwen vrijmaken. Door bij die ontmanteling zoveel mogelijk waarde te behouden (oogsten) en een zo goed mogelijk uitgangspositie te krijgen om er weer nieuwe producten van te maken (hergebruik of up-cycling), concurreren we met een traditionele ‘lineaire aanpak’.

New Horizon Urban Mining neemt de ontmantelingswerkzaamheden risicodragend aan. Onze belofte is dat onze aanpak niet duurder is, niet langer duurt en vanzelfsprekend meer circulair is.

Evenementen

Maandelijks organiseren wij inspirerende evenementen waarin kennis gedeeld wordt. Meer weten of aanmelden? Bekijk de events!

Michel BaarsAlgemeen Directeur


    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Werken bij New Horizon?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Naar alle vacatures