Remco International

Bezoek Erik Kilinto
Depaire - Mollem (België) DSC_0523
Depaire - Mollem (België) DSC_0579
Kilinto Ethiopie (1)
Kilinto Ethiopie (2)
Pipe bridges (1)
Pipe bridges (2)

Locatie Touwslager 2
5253 RK Nieuwkuijk

Telefoonnummer 00 31 88 004 93 00

Remco International in Nieuwkuijk

Bouwen in het buitenland?

Ons staalbouwsysteem is geschikt om waar ook ter wereld toe te passen. Remco International heeft inmiddels al honderdduizenden vierkante meters gebouwd in onder meer Afrika, het Caribisch gebied en Centraal- en Oost Europa. Onze opdrachtgevers zijn naast de veelal grotere internationale bedrijven ook de lokale corporate ondernemingen.

Wij ontzorgen u volledig

Bouwen over de grens is vaak een hele onderneming. Denk alleen maar aan de papierwinkel. En wie leidt het bouwproces in goede banen? Bij Remco International hebben we de expertise in huis om internationale bouwprojecten van A tot Z te begeleiden. En we gaan zelfs nog een stap verder. Behalve het logistieke traject nemen we ook de bouwbegeleiding voor onze rekening. Onze Nederlandse Supervisors zorgen ter plekke voor de bouwbegeleiding. Zij bewaken de veiligheid, kwaliteit en planning.

Onze werkwijze

Bij internationale projecten verzorgen wij de engineering, de productie, het transport én de montage. Gedurende de montageperiode is er minimaal één ervaren Remco Ruimtebouw supervisor ter plaatse aanwezig.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij bouwen internationale projecten samen met lokale arbeiders. Dit zorgt enerzijds voor een bron van inkomsten voor de lokale betrokkenen. Anderzijds doen ze tijdens de montage veel ervaring op welke ze gedurende hun verdere loopbaan kunnen gebruiken.

Veilig werken

Uiteraard staat de veiligheid van onze eigen medewerkers en de partijen waarmee wij samenwerken voorop. Remco International is VCA** gecertificeerd en handelt hier ook naar. Zowel in Nederland als bij internationale projecten.

Hoogwaardige kwaliteit

Met ons bouwsysteem garanderen wij u een hoogwaardige kwaliteit en een snelle bouwtijd conform de vooraf met u gemaakte afspraken. U bent dan ook verzekerd van een stalen bedrijfsruimte met een eigen, unieke uitstraling welke volledig aan uw wensen voldoet.

Hoge klanttevredenheid

Wij besteden veel aandacht aan klanttevredenheid in onze bedrijfsvoering. We zijn er dan ook trots op dat een groot deel van onze opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor de vertrouwde aanpak van Remco International kiest!

Duurzaam en milieubewust

Onze bedrijfsgebouwen worden duurzaam en milieubewust gerealiseerd. De toegepaste materialen zijn recyclebaar of in zijn geheel te hergebruiken. Op deze manier vormen de gebouwen van Remco International geen belasting voor latere generaties.

Download pdf brochure Remco International