Van der Vegt

VdVWoonhuis Loosdrecht 3_2
VdVJan Luikenstraat 2
VdVHerengracht Amsterdam (1)
VdVNeude postkantoor
VdVWoonhuis Loosdrecht 2
VdVBuiten verblijf Hardinxveld (2)
VdVHotel goud en zilver Gorichem (1)
VdVHotel-goud-en-zilver-Gorichem
VdVKABK Den Haag (2)
VdVKalkhave Dordrecht (1)
VdVMeelfabriek Leiden (4)
VdVVouwwand valkenswaard (3)
VdVHotel goud en zilver Gorichem (4)

Locatie Manmakerweg 2-4
2971 VP Bleskensgraaf

Telefoonnummer

Van der Vegt in Bleskensgraaf

Behoud gaat voor vervanging! Daar staat Van der Vegt voor. Dit is niet zomaar een kreet, maar dit zien wij als de essentie van ons vak. Van der Vegt is een restauratiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring waarin wij ons breed ontwikkeld hebben in verschillende disciplines.

Specialisten

De vakmensen bij Van der Vegt hebben ieder hun eigen specialisme. Zij zijn inzetbaar voor staalbouw, non ferro, (complexe) trappen, (sier-)smeedwerk en restauratie van metaalwerk. Van der Vegt heeft veel ervaring met restauraties en staat goed ingevoerd bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE). Daarnaast verrichten we veel werkzaamheden aan rijksmonumenten. Vanwege onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u optimaal te adviseren omtrent uw monument. Samen met vakkundige partijen zoals architecten en aannemers dragen wij bij aan de instandhouding van ons monumentale erfgoed.

Productie

Van der Vegt beschikt over een eigen werkplaats in Bleskensgraaf. Hier worden alle stalen trappen, hekwerken, deuren, ramen en constructies met de hand op maat gemaakt. Wij voeren glas en staal als totaalpakket uit. Of het nu nieuwbouwglas, monumentenglas of glas in lood betreft. Na plaatsing verzorgen we zelf de afwerking met ons eigen team van ervaren vakmensen. Door een goede voorbehandeling beschermen we het staal tegen corrosie. U kunt hierbij denken aan thermisch verzinken, schooperen of zinkfosfaatprimer. Na de voorbehandeling kan uw trap, hekwerk, constructie, raam of deur door middel van natlak of poedercoating voorzien worden van kleur.

Van ontwerp tot en met oplevering

Doordat wij over alle middelen beschikken voor montage op locatie kunnen wij een constante controle uitvoeren tijdens het gehele proces: van ontwerp tot en met oplevering. Hierdoor leveren wij de kwaliteit die u van ons mag verwachten én heeft u een vast aanspreekpunt gedurende het hele traject.

Louis CampsAlgemeen Directeur Restauratie & Renovatie


    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Werken bij Van der Vegt?

    Vind je droombaan bij JAJO

    Naar alle vacatures