Sportdag 2022 – Eiland van Maurik

Het Eiland van Maurik is omgedoopt tot Eiland van Janssen de Jong Groep! Samen met collega’s uit alle clusters hebben we er een mooie dag van gemaakt (die voor sommigen van ons helaas eindigde in het water) maar hee, de foodtrucks achteraf maakten veel goed!

Vlog: een dag op pad met onderhoudsmonteur Jos

Een werkdag van een onderhoudsmonteur bij Janssen de Jong OnderhoudPlus ziet er elke dag anders uit. Collega (en vlogger) Joey Zwarts ging een dagje op pad met onderhoudsmonteur Jos Heijligers. Jos is inmiddels al meer dan 42 jaar actief in de bouw en verricht al 35 jaar onderhoudswerk. Jos: Ik heb het eigenlijk altijd leuk gevonden. Het is nooit hetzelfde, altijd wat anders.
Bekijk hier de vlog!

Vernieuwend concept helpt ondernemers bij zoektocht naar bouwkavel

Om haar opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep Grondmaps gelanceerd. Grondmaps brengt kavelzoekers en -aanbieders met gedegen onderzoek en data-analyses bij elkaar en adviseert bij het zoeken naar de juiste locatie voor bedrijfsmatig vastgoed. Bekijk de video!

Woody Building Concepts bouwt aan HoutWerk

Dochteronderneming Woody Building Concepts werkt in Utrecht toe naar de oplevering van HoutWerk in juni. Bekijk hier de video!

Deelname dochterondernemingen Curaçao Jerusalema Challenge

De medewerkers van onze dochterondernemingen op Curaçao hebben meegedaan aan de #JerusalemaChallenge. Bekijk de video!

It takes a team to live a dream

Janssen de Jong Groep is hoofdsponsor van Team DutchSail – Janssen de Jong. Benieuwd waarom wij dit zeilteam sponsoren, wat deze foilende boot zo bijzonder maakt en hoe het team samenwerkt? Ivo van der Mark, CEO van Janssen de Jong Groep en zeilheld Pieter Jan Postma geven het antwoord hierop in deze video. Bekijk de video!

Video Koninklijke Woudenberg: renovatie en asbestsanering Paleis Het Loo

Dochteronderneming Koninklijke Woudenberg is een Erkend Restauratie Bouwbedrijf. Zij werken aan de meest bijzondere projecten en zorgen er zo voor dat iedereen kan blijven genieten van historische gebouwen.

Een van deze projecten is Paleis Het Loo. Hier zijn de vaklieden van Koninklijke Woudenberg momenteel bezig met een renovatie en asbestsanering. Benieuwd wat hierbij komt kijken? Bekijk dan zeker deze video. Hierin vertellen Jorden Hagenbeek (Projectmanager Paleis Het Loo), Wibo van der Jagt (Technisch Directeur Koninklijke Woudenberg) en Aafke van der Werf (Algemeen Directeur Koninklijke Woudenberg) wat dit gebouw én project zo bijzonder maakt.

Bedrijfsfilm dochteronderneming Ocmer (Polen)

Dochteronderneming Ocmer behoort tot de top 10 turn-key bouwbedrijven in Polen. Het bedrijf realiseert op conceptmatige wijze hoogwaardige industriële bedrijfshuisvesting in staal, beton, hout of een hybride variant. Ocmer bestaat in 2019 vijfentwintig jaar en heeft daarom een nieuwe bedrijfsfilm laten maken.

Janssen de Jong Groep – Werken bij Koninklijke Woudenberg

Benieuwd hoe het is om te werken bij onze dochteronderneming Koninklijke Woudenberg? Bekijk dan deze “Werken Bij” video. Koninklijke Woudenberg is een Erkend Restauratie Bouwbedrijf.

Haar missie: Het mogelijk maken dat iedereen kan blijven genieten van historische gebouwen – in de ontwerpfase, tijdens de werkzaamheden en in de toekomst.

Janssen de Jong Groep @Provada 2019

Janssen de Jong Groep en haar dochterondernemingen hebben van 4 t/m 6 juni 2019 deelgenomen aan de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs in Nederland.

Bekijk hier de compilatiefilm van de activiteiten op de stand van Janssen de Jong Groep. #LetsBuildHappinessTogether

Hercuton klant in beeld: John Celie, Directeur Celieplant, Bloominess en Bouquetnet

“We moeten ons geld verdienen met bloemen en plantjes en niet met de vastgoed of in de bouw. Dus wat is het dan lekker als je een bouwer hebt die zo meedenkt om je zoveel als mogelijk te ontlasten!”

Benieuwd naar het verhaal achter John Celie, Directeur van Celieplant, Bouquetnet en Bloominess? Kijk dan snel deze video! Hierin vertelt hij enthousiast over zijn bedrijven én over de samenwerking met onze dochteronderneming Hercuton bij de turn-key realisatie van zijn bedrijfspanden op Businesspark Greenpark Aalsmeer.

Video: Profielfilm.nl

Timelapse video renovatie runway vliegveld Saba

Vier weken, zo weinig tijd hadden Rijkswaterstaat en de aannemerscombinatie Saba Roads and Construction en Den Ouden Aannemingsbedrijf om de start- en landingsbaan op Saba te vernieuwen.

Bekijk hier de timelapse video van dit bijzondere project.