Geplaatst op 19 april 2022

Vanuit de directie heb ik het aanbod gekregen deel te nemen aan het Young Potentional Development Programma van JAJO. In het kort een prachtige mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

“Gedurende het programma werk je in een periode van 2,5 jaar aan allerlei modules, met als belangrijkste pijler: persoonlijke ontwikkeling. We oefenden gesprekstechnieken, schreven een biografie, werkten samen met acteurs en hebben bijvoorbeeld een workshop vechtkunst gevolgd. De invulling van het programma was zeer divers, waardoor je op allerlei manieren bezig was met het onderwerp.

Blanco ingestapt, maar direct een doel!

“Ik wist op voorhand niet direct wat ik kon verwachten en ben redelijk blanco het traject ingestapt. Direct vanaf het begin werd ik uitgedaagd mijn ontwikkelbehoefte in kaart te brengen. Je trainers, wie je tevens coachen, geven je voldoende handvaten om dit bij jezelf na te gaan. Hierdoor was het voor mij tijdens de eerste training al duidelijk waar ik me gedurende het programma op wilde gaan focussen.”

Afsluiting Young Potentials Development Program Nieuwkuijk

12 deelnemers tot het eind!

“We zijn het traject gestart met 12 enthousiaste deelnemers van verschillende dochterondernemingen. En nu, na 2,5 jaar hebben we met dezelfde groep het einde van het traject feestelijk afgesloten samen met de trainers, coaches en directie. Tijdens deze bijeenkomst werd één ding zeker duidelijk: we zijn gedurende het traject een hele hechte groep geworden met ieder onze eigen vorm van (persoonlijk) leiderschap. Tegelijkertijd heb ik meer inzicht gekregen in de verschillende clusters van JAJO. Hierdoor zijn nu al mooie samenwerkingen ontstaan, het programma zorgt echt voor kortere lijnen! Ik kijk terug op een zeer mooi traject, waar ik grote stappen heb gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik had dit traject niet willen missen en voel me vereerd hier aan deel te hebben mogen nemen. Ik raad iedereen aan deel te nemen als je hiervoor gevraagd wordt!”